Racsnis kulcs 1/2"-3/8" 135MM

38D543

T002.pngT005.pngT109.pngT139.pngT242.png

TOPEX rövid racsnis hajtókar kétféle, ½”-os és ⅜”-os négyszög meghajtóval. Kiváló minőségű, a terméknek hosszú élettartamot biztosító króm-vanádium acélból készült. A 72 fogas kilincsmű pontos munkavégzést garantál. Az ergonómikus, csúszásmentes anyaggal bevont műanyag markolat biztosítja a kényelmet és a biztonságot a munkavégzés során. A termék DIN 3122 szabvány szerinti kivitelezése megbízhatóságának garanciája. A TOPEX márka ezermestereknek készül.... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal e-mail-ben!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

SzerszamParadicsom.hu

PandaSzerszam.hu

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

TOPEX rövid racsnis hajtókar kétféle, ½”-os és ⅜”-os négyszög meghajtóval. Kiváló minőségű, a terméknek hosszú élettartamot biztosító króm-vanádium acélból készült. A 72 fogas kilincsmű pontos munkavégzést garantál. Az ergonómikus, csúszásmentes anyaggal bevont műanyag markolat biztosítja a kényelmet és a biztonságot a munkavégzés során. A termék DIN 3122 szabvány szerinti kivitelezése megbízhatóságának garanciája. A TOPEX márka ezermestereknek készül.

Racsnis hajtókar, kettős, rövid, ½ x ⅜, 175 mm, CrV acél, 72‑fogas kilincsmű, forgásirány-váltó, bimateriál markolat, DIN 3122

3D termékbemutató:

38D543
chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 15 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password