Illesztőfűrész ládával, 300mm

10A710
TOPEX illesztő fűrész. A fűrész hossza 300 mm, tartozék gérládával. A fogazat kiváló minőségű edzett szerszámacélból készül. Nagyon hatékony fogazat, az egy colra eső 9 fog könnyíti a munkát. Megerősített gerince biztosítja a lapot a fűrészelés közbeni elhajlás ellen, az apró fogazat pedig lehetővé teszi a szélek precíz vágását. Az ergonomikus műanyagból készült markolat lehetővé teszi a precíz vezetést, a csúszásgátló bevonat pedig megakadályozza a szerszám kicsúszását a kézből, így magasfokú k... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal e-mail-ben!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

SzerszamParadicsom.hu

PandaSzerszam.hu

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

TOPEX illesztő fűrész. A fűrész hossza 300 mm, tartozék gérládával. A fogazat kiváló minőségű edzett szerszámacélból készül. Nagyon hatékony fogazat, az egy colra eső 9 fog könnyíti a munkát. Megerősített gerince biztosítja a lapot a fűrészelés közbeni elhajlás ellen, az apró fogazat pedig lehetővé teszi a szélek precíz vágását. Az ergonomikus műanyagból készült markolat lehetővé teszi a precíz vezetést, a csúszásgátló bevonat pedig megakadályozza a szerszám kicsúszását a kézből, így magasfokú komfortérzetet ad a munkavégzés során. A tartozék gérláda 45° -os vagy 90° -os kézi fűrészeléshez nyújt segítséget. A TOPEX márka ezermestereknek készül.

Illesztő fűrész 300 mm gérládával, 9 TPI, edzett fogazat, dupla anyagú markolat, gérláda 400 x 140 x 70 mm, műanyag, vágási szög 45°, 90°.

10A710
chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 32 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password