Szögmásoló vonalzó, 30x2.5cm / 17.5x2.5cm

16B476
Szögvonalzó (ref. sz. 16B476) sokféle módon alkalmazható multifunkciós szerszám. Jó megoldás az elemek megfelelő alakban történő ideális vágására. A vonalzó négy rögzítési ponttal rendelkezik, ennek köszönhetően az éppen szükséges alak egyszerűbben beállítható. A szabályozott, rácsavarozott karok lehetővé teszik a különböző szögekhez való illesztést. Könnyek megmérhető a lap, vagy a kő, és a rögzített méret átvihető más helyre. A szerszám könnyű és könnyen tárolható – összecsukása után igen kis ... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal e-mail-ben!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

SzerszamParadicsom.hu

PandaSzerszam.hu

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Szögvonalzó (ref. sz. 16B476) sokféle módon alkalmazható multifunkciós szerszám. Jó megoldás az elemek megfelelő alakban történő ideális vágására. A vonalzó négy rögzítési ponttal rendelkezik, ennek köszönhetően az éppen szükséges alak egyszerűbben beállítható. A szabályozott, rácsavarozott karok lehetővé teszik a különböző szögekhez való illesztést. Könnyek megmérhető a lap, vagy a kő, és a rögzített méret átvihető más helyre. A szerszám könnyű és könnyen tárolható – összecsukása után igen kis helyen is elfér. A vonalzó hossza menti furatok révén vonalat lehet bejelölni, pl. golyóstollal.

Szögvonalzó, anyaga műanyag, jelölése cm és hüvelyk, 4 csavar, a hosszabb oldalak mérete 2.5x30cm, a rövidebb oldalak mérete 2x17,5cm, súlya 90g

16B476
chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 32 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password