Csempevágó 600mm, rezgéscsillapított munkalap, golyóscsapágyas

16B065
TOPEX csempe vágógép (hivatkozás: 16B065) 600 mm hosszú. A csempézés során találja meg a felhasználási területét. Két, 30 x 12 mm-es fémlapos rúdra szerelt vezetővel rendelkezik. A kés sima futása a vezetőn lehetővé teszi a golyóscsapágyak használatát. A 8 mm átmérőjű vágókés állítható magassága lehetővé teszi a vágott csempe magasságának tökéletes beállítását. További előnye a párnázott teteje, amely hasznos a lapok vágás utáni törésekor. A TOPEX márka a barkácsolás szerelmeseinek szól.... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal e-mail-ben!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

SzerszamParadicsom.hu

PandaSzerszam.hu

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

TOPEX csempe vágógép (hivatkozás: 16B065) 600 mm hosszú. A csempézés során találja meg a felhasználási területét. Két, 30 x 12 mm-es fémlapos rúdra szerelt vezetővel rendelkezik. A kés sima futása a vezetőn lehetővé teszi a golyóscsapágyak használatát. A 8 mm átmérőjű vágókés állítható magassága lehetővé teszi a vágott csempe magasságának tökéletes beállítását. További előnye a párnázott teteje, amely hasznos a lapok vágás utáni törésekor. A TOPEX márka a barkácsolás szerelmeseinek szól.

Csempevágó, dupla 30 x 12 mm‑es vezetőléc, golyóscsapágyas, csillapított munkalap, állítható vágókés magasság, Ø8 mm‑es vágókés

16B065
chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 32 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password