Csavarhúzó bitkészlet 18db

39D361

T003.pngT172.png

A TOPEX csavarhúzó bit és dugóbit készlet praktikus szerzemény minden ezermester számára. A készletben többek között csavarhúzó dugóbitek és csavarhúzó bitek kaptak helyet. A készlet széleskörű felhasználásra találhat mindenféle apróbb szerelési, gép- és autójavítási és egyéb munkában minden ezermester otthonában vagy garázsában. A TOPEX márka ezermestereknek készül.... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal e-mail-ben!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

SzerszamParadicsom.hu

PandaSzerszam.hu

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

A TOPEX csavarhúzó bit és dugóbit készlet praktikus szerzemény minden ezermester számára. A készletben többek között csavarhúzó dugóbitek és csavarhúzó bitek kaptak helyet. A készlet széleskörű felhasználásra találhat mindenféle apróbb szerelési, gép- és autójavítási és egyéb munkában minden ezermester otthonában vagy garázsában. A TOPEX márka ezermestereknek készül.

Csavarhúzó bitek és dugókulcsok hajtószárral, 18 db-os klt., hajtószár 1/4, 60 mm, 6 db csavarhúzó feltét, méretek: 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 10 db 25 mm-es csavarhúzó bit, méretek: lapos 4 mm, 7 mm, kereszt PH1, PH2, PZ1, PZ2, PZ3, Torx T10, T15, T20, fel- és lemágnesező, műanyag tok

39D361
chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 17 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password